Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Serveis i extraescolars

Extraescolars

El centre ofereix als alumnes i famílies la possibilitat de realitzar activitats extraescolars de caràcter esportiu o lúdico-culturals

Aquestes activitats es fan a la tarda o al migdia i poden participar els alumnes des de l'Educació Infantil al Batxillerat, així com els pares i mares.

Totes les activitats estan dirigides per entrenadors o monitors especialitzats.

Des de la tradició esportiva del nostre centre i amb l'àmplia oferta d'activitats existent, ens proposem desenvolupar en els nostres alumnes, a més de les habilitats físiques, qualitats humanes com la solidaritat i la companyonia. D'aquesta manera, les activitats s'orienten a l'èxit esportiu i, a més, a la maduració personal. Les activitats lúdico-culturals, i especialment l'acadèmia d'anglès, venen a complementar l'oferta formativa del centre fora de l'horari escolar.

Concretament, com a activitat extraescolar, el centre ofereix anglès extraescolar, amb l'objectiu que els alumnes adquireixin un major domini de l'anglès i que progressin en el seu ús d'una manera amena i divertida. Aquesta activitat també té com a objectiu preparar els alumnes més grans per als exàmens oficials d'anglès.

Descarrega els fulls d'inscripció a les activitats extraescolars, bàsquet, futbol i Saint Paul's Academy aquí.


Arxius: