Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Una sessió de l'Escola de Famílies a Primària

Aprenem amb les famílies

02-06-2023

Durant els últims dies, a l’escola han tingut lloc diverses xerrades i tallers dirigits a les famílies del Sant Pau. El projecte “Escola de famílies”, que engloba aquestes xerrades i activitats, neix amb l’objectiu de dotar d’eines i recursos emocionals a les famílies envers l’educació dels seus fills i filles. Així, segons l’etapa escolar, es treballen unes qüestions o unes altres.

A Educació infantil, s’han tractat aspectes com els hàbits, rutines i límits, i s’han fet tallers d’educació emocional. A Primària s’ha tractat l’educació emocional per combatre la ira, i els tallers han girat entorn la millora de l’autoestima. Per últim, a Secundària (ESO i Batxillerat), les xerrades han versat sobre la comunicació entre famílies i fills i filles, i sobre els videojocs i l’addicció a les pantalles.

Amb experts sobre les diferents matèries (doctors, divulgadors) i els i les docents de l’escola, les famílies han pogut ampliar coneixements i aprofundir en aquells que més els puguin ajudar segons les seves respectives realitats.


Xarxes socials: