Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Separació de residus trobats a la platja

Clean up: recollida de residus a la platja Llarga

19-05-2023

Des de fa temps, el Sant Pau és una escola implicada en la cura del medi ambient, la sostenibilitat i la bona gestió dels residus. Per aquest motiu, l’escola s’involucra en diferents projectes que lluitin contra en canvi climàtic, com és el cas de Good Karma Project, una organització sense ànim de lucre que desenvolupa projectes i iniciatives d’educació i conscienciació medi ambiental dins la societat. Amb ells hi han treballat els i les alumnes de 2n i 4t d’ESO, dins del programa de l’escola Tutoria Entre Iguals (TEI).

Per obrir la jornada, Good Karma Project ha fet primer una xerrada als i les alumnes per conscienciar-los de la contaminació de mars, oceans i platges. La seva explicació ha portat a organitzar una recollida de residus i pellets per la platja Llarga, una tasca que serà de molta ajuda per a la organització, ja que els i les alumnes han fet un recompte del residus segons la mida i la tipologia (tipus de material, cigarretes, etc), i aquestes dades les utilitzarà Good Karma Project per fer pressió contra la indústria i els ports, per tal que vigilin els residus que generen i que aquests productes no acabin al mar.

El Sant Pau, i els alumnes de 2n i 4t en concret, han posat el seu granet de sorra per aconseguir tenir en un futur unes aigües i unes platges més netes i sense contaminació.


Xarxes socials: