Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Cloenda del Neuroambient en família

Cloenda en família del Neuroambient "Natura cuida'ns, que nosaltres també et cuidem"

19-05-2023

La setmana passada, totes les classes d'Educació infantil vàam finalitzar el  Neuroambient: "Natura cuida'ns que nosaltres també et cuidem”, amb una cloenda molt esperada per tots els i les alumnes i les famílies.

Les cloendes de qualsevol dels Neuroambients desenvolupats a l'escola sempre són moments molt significatius pels i les alumnes, però aquesta en concret desperta en els infants una dosi extra de motivació degut al seu plantejament, on les famílies adopten un paper actiu en totes les propostes educatives plantejades per l'equip docent.

L'objectiu principal d'aquesta és desenvolupar activitats conjuntament, infants i  adults, i compartir dins de l'entorn escolar moments que seran motivadors, enriquidors i vivencials que afavoriran de ben segur el desenvolupament global dels i les alumnes.

L'equip docent va voler aprofitar la Cloenda per mostrar a les famílies els diferents espais Natura que disposa l'escola i a on cada cop amb més freqüència es desenvolupen moltes de les activitats realitzades en el centre. Aula natura, bosquet, hort, grangeta i tota la resta d'espais natura van esdevenir aules on pares, mares, avis i els infants van realitzar activitats relacionades amb cada àmbit desenvolupat durant el Neuroambient. Els alumnes d'I4 van investigar amb lupes l'entorn, van fer una recerca del tresor i van crear una flor. Els d'I3 van descobrir el gust de la mel amb un tastet, van realitzar un rusc i van confeccionar corones per identificar-se amb les abelles. Els més grans, I5, van realitzar una cursa d'orientació amb diferents proves; i els més petits, els i les alumnes de la Llar d'infants, van plantar les plantes que durant el Neuroambient han cuidat amb molta cura.

Fer sentir a les famílies que participen activament del procés d'aprenentatge dels seus fills i filles és un dels punts forts del nostre projecte educatiu i ens omple de goig com a escola.


Xarxes socials: