Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Activitat al Camp de Mart

Intens final de curs a Infantil

16-06-2023

Els últims quinze dies han estat carregats d’activitats a tota l’Educació infantil. El final de curs ens proposa a totes i tots molts reptes, així com serveix també per tancar-ne d’altres.

Dos esdeveniments en concret són els que més han captat l’atenció als cursos dels més petits i petites. Per una banda, l’activitat per a les famílies que realitzem al Camp de Mart, per l’altra, les colònies de fi d’etapa d’I5.

Des de fa uns anys a l’escola, tots els i les alumnes d’Educació Infantil realitzen una activitat per les famílies, on tots els membres de la comunitat educativa, mestres, alumnes i familiars participen en una activitat per acomiadar el curs i donar la benvinguda a l’estiu. Aquesta, degut al gran nombre d’assistents, es realitza al Camp de Mart, un espai immillorable per poder gaudir tothom d’una jornada on els més petits del col·legi mostren per mitjà d’un espectacle tot el que han après en l’últim Neuroambient treballat del curs.

Aquest any, el Neuroambient: “Tots iguals, tots diferents!” va ser la temàtica que van fer servir mestres i alumnat per captivar l’atenció dels familiars que van assistir al Camp de Mart, on amb una història dinàmica i engrescadora, tothom va poder sentir-se partícip de l’espectacle. Balls, disfresses, cançons i alguna sorpresa, van fer que els assistents gaudissin en tot moment i tots s’emportessin un gran record d’aquest curs que acomiadem.

Durant l’acte vam poder comprovar com els i les alumnes d’I3 ens robaven un somriure amb els seus moviments, com els i les alumnes d’I4 ens deixaven perplexos amb les seves disfresses i com uns hawaians i hawaianes d’I5 feien que tots els assistents ballessin al ritme d’un mix molt especial de cançons.

 

Per altra banda, com és habitual al Sant Pau, els i les alumnes d’I5 realitzen les colònies de final d’etapa de l’Educació Infantil a la casa de colònies El Pinar de Canyelles, on mestres i infants comparteixen dos dies plens d’emocions i moments que de ben segur recordaran per sempre.

Poder viure l’experiència de les colònies amb els que han estat els teus companys i companyes durant tres anys i els seus mestres és un element motivador i molt important per afrontar dos dies fora de casa pels i les alumnes d’I5. Per a les famílies, aquest fet podia suposar un neguit però després de diversos anys desenvolupant-les amb plena normalitat, ja es pot afirmar que les colònies a I5 són un dels moments del curs acadèmic més esperats per tothom: famílies, nens i nenes i mestres.

Al llarg de dos dies, tots els infants gaudeixen de jocs, activitats i gimcanes, però al mateix temps de moments molt especials amb els seus companys i companyes, com poder dormir, esmorzar, dinar i sopar tots junts. A més, poder gaudir dels seus mestres en un ambient diferent al de les aules aporta un element molt enriquidor en el seu desenvolupament personal.

Les colònies també són moments per desenvolupar l’autonomia, un aspecte molt important en aquestes edats.  Poder vestir-se sols, fer-se responsables de les seves pertinences i realitzar correctament els hàbits d’higiene personal són clars exemples de l’assoliment d’una correcta autonomia personal i un dels objectius principals d’aquestes jornades.


Xarxes socials: