Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Activitat al Mercat central en família

El Mercat central en família

31-03-2023

Dins el Neuroambient: “Tarragona, la Nostra ciutat!” les famílies tenen un paper molt important, gràcies a una proposta que proporciona a tothom la possibilitat de viure en primera persona l’experiència de compartir amb els infants aprenentatges i coneixements. Tanmateix, garantir una experiència vivencial, pedagògica i compartida entre famílies, mestres i infants esdevé un objectiu primordial dins el nostre projecte educatiu de centre.

La proposta que l’equip docent del primer cicle d’Educació Infantil va presentar a les famílies de la Llar d’infants, va ser realitzar, un dissabte pel matí, una ruta pel Mercat central de Tarragona i per les diferents parades treballades a classe. Seguint un full elaborat per les mestres, els infants i els adults havien de trobar l’espai en qüestió segons una foto, i una vegada allí se’ls proposava realitzar un repte o contestar una pregunta de fàcil solució amb els coneixements adquirits a classe. A més, les famílies van poder adquirir una peça de fruita per elaborar posteriorment a l’escola una macedònia que serviria per posar el punt i final al Neuroambient.

Amb aquesta activitat les famílies gaudeixen en família del descobriment que fan els infants dels llocs que han treballat a l’aula i a més desenvolupen, amplien i potencien els coneixements i intel·ligències desenvolupades dins el Neuroambient a l’escola.


Xarxes socials: