Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Nova metodologia a la Llar

Novetats a la Llar!

11-11-2022

La nostra Llar d’infants aquest curs presenta moltes novetats. Noves metodologies, més experimentals i enfocades al descobriment i aprenentatge dels infants per mitjà de propostes pedagògiques on l’infant és capaç d’adquirir els seus coneixements a partir de la manipulació i l’acció directa en les diferents activitats o experiències que l’equip docent els hi ofereix, esdevenen l’eix principal sobre el que es fonamenten les accions desenvolupades a les aules.

S’ha optat per eliminar el treball de fitxes i basar tota la metodologia en la manipulació i l’aprenentatge vivencial. Totes aquestes experiències estan pensades per afavorir el ritme evolutiu dels infants, respectant en tot moment on es troben individualment i potenciant els seus talents al màxim.

Manipular, jugar, viure i sentir són aspectes fonamentals en aquestes edats i per aquest motiu tenen un pes fonamental en el seu dia a dia i són el motor principal del seu aprenentatge.

També cal destacar que s’ha fet un pas més pel que fa a la comunicació amb les famílies, instaurant un canal de comunicació de Telegram, on reben cada dia informació del que desenvolupen a les aules. Aquesta novetat ha estat molt ben acceptada per les famílies i ens han agraït molt sincerament l’esforç diari que suposa per les mestres.


Xarxes socials: