Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

1 origami 1 euro, campanya per La Marató

El Sant Pau amb La Marató de TV3

17-12-2021

En aquestes dates tan assenyalades, les ganes d'ajudar i el sentiment de solidaritat ens envaeix més que mai. En aquest sentit, i en el marc de La Marató que TV3 organitza cada any per recaptar fons per la investigació per la cura de diverses malalties, els i les alumnes de Primària i Secundària s'han bolcat en l'edició d'enguany, centrada a visibilitzar la salut mental.

Per una banda, els nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de Primària van col·laborar amb la campanya 1 Origami 1 Euro. Durant vàries setmanes, els i les alumnes van elaborar els seus originals origamis, de diferents colors i tamanys. La recaptació de la seva venta ha anat destinada íntegrament a La Marató de TV3.

La recaptació de fons per part de l'escola va continuar durant el Cros del Sant Pau, esdeveniment també de caràcter solidari. Tant els i les participants com els seus acompanyants van poder col·laborar amb La Marató adquirint un esmorzar solidari, uns braçalets elaborats pel Departament de Pastoral o unes butlletes pel sorteig de diferents cistelles cedides per l'AMPA del Sant Pau, el càtering Àgora, la ferreteria Bonasa, la fruiteria Ton i la merceria Pepi.

Per últim, a l'ESO es van centrar les activitats a conscienciar els i les alumnes de la importància de les malalties mentals, d'identificar-ne els seus símptomes, de saber com actuar davant d'una d'aquestes malalties i de trencar els tabús que a dia d'avui encara giren en torn de la salut mental. En aquest sentit, els i les alumnes de 3r i 4t d'ESO van assistir una xerrada a càrrec del psicòleg Enric Font, amb qui van poder conversar distesament i resoldre molts dels seus dubtes.


Xarxes socials: