Català / Español / English  ·  TEL. 977 224 314 · EMAIL colsantpau@colsantpau.com
Català / Español / English  · 

Notícies

Dia de l'Educació Física al Sant Pau

El Sant Pau es tenyeix de groc amb l'esport!

05-05-2023

Fer activitat física d'una forma regular ajuda a mantenir fortes les habilitats per a pensar i aprendre, així com també ajuda a reduir el risc de patir depressió i ansietat, i afavoreix a conciliar el son. Al Sant Pau apostem per oferir als i a les nostres alumnes una Educació Física de qualitat, en la que poc a poc i segons les seves edats aprenguin a incloure l'esport com un hàbit. Per aquest motiu, el passat 26 d'abril, tota l'Educació Primària es va bolcar de ple en celebrar el Dia de l'Educació Física, un dia reivindicatiu que persegueix els següents objectius:

  • Mostrar la importància de l'Educació Física pel desenvolupament integral i integrat en totes les edats.
  • Donar a conèixer la nova Educació Física: integradora, variada i divertida.
  • Fomentar la pràctica d'activitats físiques variades i en companyia pel benestar físic, psíquic i social.
  • Conscienciar dels alts índexs de sedentarisme al nostra país amb el problema de salut i elevat cost sanitari que comporta
  • Mostrar a la societat la part de la feina realitzada a les classes d'Educació Física.
  • Promoure la difusió d'activitats físiques saludables poc conegudes.
  • Transmetre els valors que la pràctica de l'activitat física ajuda a potenciar: esforç, autosuperació, cooperació, empatia.
  • Animar a la societat a adoptar un estil de vida actiu.

Durant tota la jornada hi va haver activitat física a l'escola. Primer van ser els i les alumnes de Cicle Superior els que van gaudir de l'esport al pati realitzant jocs esportius i diverses activitats. Els següents van ser els nens i nenes de Cicle Mitjà i, a la tarda va ser el torn dels de Cicle Inicial. Una vegada els més petits van finalitzar les activitats esportives plantejades, tota la Primària va baixar al pati per jugar junts amb el material esportiu que els i les alumnes havien portat per compartir amb els seus companys i companyes de tots els cursos.

El pati del Sant Pau es va omplir del groc del xandall per donar color a una jornada lúdica i molt divertida.


Xarxes socials: